Domaći med Kojić je 100% prirodni, vrcani med.

Zašto domaći med Kojić? Zašto je naš med prirodan?Vrcani med

  • Zato što ga u bukvalnom smislu direktno iz košnica sipamo u tegle.
  • Zato što ga pravimo za sebe, za svoju porodicu i prijatelje.
  • Zato što košnice selimo na podneblja bogata prirodnim resursima.
  • Zato što ne dodajemo nikakve veštačke dodatke i šećer.
  • Zato što nismo nikakva ,,kompanija“ ni prehrambena industrija već porodično pčelarsko domaćinstvo.

U svojoj ponudi imamo:

Cena meda varira u odnosu na to da li uzimate samo med, med sa saćem, med sa orašastim plodovima, med sa matičnom mleči i slično. Da se razumemo. Želimo da napomenemo da se ne trudimo da imamo najpovoljnije cene domaćeg meda, jer dobro znamo koliko truda i vremena ulažemo u pčelarstvo. Trudimo se da imamo kvalitetan med i da naši kupci znaju šta kupuju. Da za Vaš novac dobijete upravo ono što ste tražili, domaći, prirodni med. Tržište je preplavljeno lažnim medom po veoma povoljnim cenama, ali mi zaista ne želimo da učestvujemo u tome.

Pravi med već sutra na Vašoj adresi.

Dakle, ukoliko želite pravi med, prirodni med, domaći vrcani med, na pravom ste mestu.Pravi med

Ono što nam je posebno drago jeste da preko 95% naših kupaca meda jesu stalni kupci. Svake nedelje našim kupcima šaljemo med i medne proizvode, bilo da je u pitanju jedna tegla meda ili bočica propolis kapi, bilo da je nekoliko desetina kilograma meda.

Pčelarstvo i vrcanje meda za nas nije posao već uživanje. I zato, ukoliko Vam je potreban pravi prirodni med, sipan u tegle onako kako su ga pčele donele u košnicu, mi smo prava adresa, a Vi ćete, sigurni smo, postati još jedan zadovoljni stalni kupac domaćeg meda Kojić.

Garantujemo da je naš med domaći, i stoga pristajemo na svaki vid provere. Ukoliko Vam se ne sviđa naš med, ili imate i najmanju sumnju da nije pravi med, nikakav problem. Vratite nam, a mi ćemo Vam vratiti novac. Koje su karakteristike prirodnog meda, i kako da prepoznate pravi med, pročitajte u tekstu ,,Kako prepoznati pravi med”.

Prirodni med, onakav kakvog su ga pčele napraile.

Zaista nam je stalo da pravimo čist med. Mnogo vremena, truda, želje i znoja uloženo je u svaku teglu meda koju proizvedemo. Svaka vaša povratna informacija, a koje su da sada uvek bile pozitivne, nam je satisfakcija za dalji rad.

Pored meda bavimo se i proizvodnjom proizvoda koji sadrže med, propolisa, polena, matične mleči, rakije medovače.

Prodaja meda i ostalih pčelinjih proizvoda se vrši putem naše Internet prodavnice, putem telefona 066 2 444 22, ili email-a marko@domacimedkojic.rs